MbM exclusivs

Armbanden voor iedereen

Werkwijze

Ik doe mijn best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Binnen 3 tot 5 werkdagen wordt jouw bestelling verstuurd, in overleg via een gefrankeerde envelop of via een brievenbuspakket van Post.nl.

Ik geef om mijn sieraden en zal daarom mijn uiterste best doen om deze in topconditie aan je te leveren. Desondanks kan het wel eens voorkomen dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport, of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op de garantie. De garantietermijn bedraagt 7 dagen. Controleer je bestelling na ontvangst. Mocht een artikel beschadigd zijn of heb je een andere klacht (anders dan onderstaande regels), neem dan direct contact met mij op door een mail met foto te sturen naar: info@mbm-exclusivs.nl met de vermelding van het probleem. Ik neem je bericht zo snel mogelijk in behandeling. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd. De meeste sieraden worden op maat gemaakt en kunnen daarom niet zomaar geretourneerd worden. Samen zullen we per geval beoordelen wat de beste oplossing is. Mocht het artikel retour verzonden worden dan adviseer ik je om je retourzending met track&trace te versturen zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (i.v.m. dat je retour onverhoopt kwijt kan raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

Hou er rekening mee dat kleuren van mijn producten in de webshop kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur! Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Daarnaast zijn effecten in kralen als glans/metallic moeilijk over te brengen op een foto. Kleurafwijking is geen reden voor retourzending. Mocht je zeker willen zijn of jouw product voldoet aan jou kleurverwachting dan kan je beter langs komen om het vooraf te bekijken. Voordeel is dat je het dan meteen mee kunt nemen en er geen verzendkosten berekend hoeven worden,

Mijn sieraden worden met zorg gemaakt en daarvoor gebruik ik alleen hoog kwalitatieve materialen. De oorbellenhaakjes zijn van RVS, deze haakjes/knopjes zijn de perfecte keuze omdat ze hypoallergeen zijn en er dus zelden een allergische reactie optreed.


De garantie is alleen geldig binnen de garantietermijn en wanneer er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is NIET gegrond in de volgende gevallen:
*         Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
*         Opzettelijke of door nalatigheid ontstane beschadiging. Bijvoorbeeld water-, val- en/of stootschade
*         Beschadiging door het niet aanhouden van de onderhoudsinstructies
*         Uitzonderlijke slijtage
*         Verkleuring wat kan optreden door douchen, zweten, vloeibare stoffen of de zuurgraad van de huid.


Hoewel het bijna niet gebeurt gelukkig, kan het helaas voorkomen dat een item niet in orde blijkt te zijn. Ik begrijp hoe vervelend dit kan zijn. Neem altijd eerst even contact op via de mail: info@mbm-exclusivs.nl. Retourzendingen zonder voorafgaand akkoord worden niet geaccepteerd. Samen zullen we per geval beoordelen wat de beste oplossing is.